Indhold

Der er 2 mulige overskrifter at vælge imellem
GLOBALISERING eller FORANDRINGSPRES

  • Globalisering - målgruppen er private arbejdspladser
  • Forandringspres - målgruppen er offentlige arbejdspladser

Globalisering handler om udflytning af arbejdspladser til udlandet, det handler om at blive opkøbt eller at udflytte en del af produktionen, det handler om delleverancer fra fjerne egne eller blot mere samarbejde med andre dele af den internationale koncern du allerede er en del af.

Hvad er konsekvenserne for Arbejdslivet, der hvor du er? På kort sigt – på lang sigt? Har Jeres virksomhed i virkeligheden noget valg? Hvad skal I kunne, hvis I på bedst mulig vis skal spille sammen med virksomhedens behov i en globaliseret hverdag?

Forandringspres handler om den konstante forandring af den offentlige sektor – presset for omstilling og tilpasning til nye vilkår. Det handler om nye storkommuner, hvor praksis må blive harmoniseret, og hvor vilkårene må blive mere ens. Det handler om nye begrænsninger - og nye muligheder.

Hvad skal der laves om, der hvor du er? Ny chef, nye medarbejdere, nye kolleger? – Nye politikere!

Kan din kommunes »værdier« bestå idiottesten? Er organisationen »top-down« eller »buttom-up"? Er den »ærlig« eller har den »uld i mund«?

Hvordan kommer det nye arbejdsliv til at forme sig?

Det enkelte arrangement lokalt skal reflektere én af de 2 overskrifter, og Dacapo Teatret vil tage udgangspunkt i den valgte målgruppe og det valgte tema.