Projektet

Arbejdslivsstafetten

Arbejdsliv.com er et website om lokale arrangementer i tilknytning til DR’s store serie om Arbejdsliv 2004 – 2005. Ikke mindre end 30 TV-udsendelser (se: www.dr.dk/arbejdsliv) har været bragt af DR Undervisning når kampagnen afsluttes på TV den første week-end i November.
Kampagnen har haft Fokus på ”Det nye Arbejdsliv”: outsourcing, selvstyrende grupper, værdier på arbejdspladsen, globalisering, stress, ny ansvarsfordeling i hverdagen etc. Alt sammen noget de fleste danskere oplever som store ændringer i deres arbejdsliv i disse år, hvor ”Krønike”-samfundet ændres radikalt og nye arbejdsformer tager over.
Med støtte fra DR, Den europæiske Socialfond og LO sendes ”Stafetten” nu på landsturné som afslutning på kampagnen.

Den lokale kampagne tager over hvor TV slipper, og vi vil gerne markere at dialogen bør fortsætte ude lokalt, på arbejdspladserne, i samarbejdsudvalgene, i ledelsen, i kantinen etc.
Derfor har vi sammensat et arrangementstilbud, der i uge 41 aftales med lokale medarrangører, og som derefter offentliggøres her på siden. Vi stiller med Dacapo Teatret, der har 10 års erfaring i at sætte arbejdslivet i spil ved at skabe dialog på offentlige og private arbejdspladser (www.dacapoteatret.dk), Karen Bach Trio (ung nordisk jazz) - www.karenbachtrio.dk og muligheden for at tilrettelægge et lokalt arrangement i tilknytning hertil. Og vi stiller med kampagnematerialer, pressemeddelelser, plakater etc. og hjælp til at afvikle arrangementet.
Kampagnen afvikles med 10 lokale arrangementer i uge 45, 46 og 47 og bookingen sker efter først til mølleprincippet.